КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Інструкція по замовленню
ІНФОРМАЦІЯ
Інші мови
|
Головна /
Насіння /
Насіння овочів /
Насіння буряка /
Насіння столового буряка /
Буряк для домашнього борщу (Ред Булл)
Буряк для домашнього борщу (Ред Булл)Відгуків:Виробник:
Код товару:
7827
Купити Буряк для домашнього борщу (Ред Булл):
Товар закінчився
Гарантія якості
Опис United Genetics - Буряк для домашнього борщу (Ред Булл):Буряк Ред Булл - середньо-ранній (100-105 днів), урожайний сорт столового буряка. Має округлу форму, прекрасний зовнішній вигляд і зовнішню структуру. Гладка шкірка, інтенсивний темний колір, відсутність світлих радіальних кілець і високі смакові якості - одні з основних переваг даного сорту. Формує невелику листову розетку з маленькою точкою росту. Призначений для свіжого ринку, переробки та зберігання. Стійкий до церкоспорозу. Рецепт смачного домашнього українського борщу Інгредієнти: свинячі реберця - 300 г, капуста білокачанна - 1 шт, морква - 1 шт, картопля - 4 шт, цибулина ріпчастої цибулі - 1 шт, буряк - 2 шт, рослинне масло - 100 мл, томатна паста - 2 ст.л. , спеції за смаком (перець, сіль, гвоздика, петрушка, лавровий лист). Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати порційними шматочками ребра. Овочі також помити і нарізати: морква кільцями, цибулю почистити і вставити в цибулину суцвіття гвоздики. Всі інгредієнти скласти в каструлю (4 л) і залити холодною водою. Бульйон варити дві години на дрібному вогні, через годину посолити. Через 1,5 години з бульйону дістати цибулину, моркву і м'ясо. Далі можна зайнятися заправкою. Моркву вимити, просушити і почистити. Нарізати тонкими брусочками або натерти на тертці. Лук очистити і нашаткувати дрібними кубікамі.Свеклу почистити і нарізати тонкими брусочками або натерти на тертці (краще, якщо з морквою вони будуть нарізані однаково). На сковороду налити трохи рослинного масла і добре розігріти. Лук обсмажити, додати буряк, моркву і тушкувати все під кришкою 20-25 хв. Потім додати томатну пасту і тушкувати ще 5-7 хв. Поки тушкуються овочі, очистити і нарізати невеликими кубиками картоплю і капусту соломкою. Довести до кипіння бульйон, додати в нього м'ясо (вже очищене від кісточок), картоплю і капусту. Варити 20 хв, до готовності картоплі і додати вже готову заправку. Через 2-3 хвилини борщ можна зняти з вогню і дати йому дійти під кришкою ще хвилин 5-10. Перед подачею можна на смак додати сметану. Смачного!
|