Інтернет магазин Agro-Store. Насіння, товари для саду та городу.
050 786 69 17 097 636 78 86 «Зворотний дзвінок»
066 909 65 59 093 063 58 84
Графік роботи: пн-пт: з 9 до 18
сб,вс: вихідний
Ваш кошик:
Товарів: 0 шт.
На суму: 0 грн
КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Інструкція по замовленню
ІНФОРМАЦІЯ

Інші мови



Буряк для домашнього борщу (Ред Булл)

Відгуків: 0
Виробник:
Код товару:
7827

Купити Буряк для домашнього борщу (Ред Булл):

Товар закінчився
Гарантія якості

Опис United Genetics - Буряк для домашнього борщу (Ред Булл):

Буряк Ред Булл - середньо-ранній (100-105 днів), урожайний сорт столового буряка.

Має округлу форму, прекрасний зовнішній вигляд і зовнішню структуру. Гладка шкірка, інтенсивний темний колір, відсутність світлих радіальних кілець і високі смакові якості - одні з основних переваг даного сорту.

Формує невелику листову розетку з маленькою точкою росту. Призначений для свіжого ринку, переробки та зберігання. Стійкий до церкоспорозу.

Рецепт смачного домашнього українського борщу

Інгредієнти: свинячі реберця - 300 г, капуста білокачанна - 1 шт, морква - 1 шт, картопля - 4 шт, цибулина ріпчастої цибулі - 1 шт, буряк - 2 шт, рослинне масло - 100 мл, томатна паста - 2 ст.л. , спеції за смаком (перець, сіль, гвоздика, петрушка, лавровий лист).

Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати порційними шматочками ребра. Овочі також помити і нарізати: морква кільцями, цибулю почистити і вставити в цибулину суцвіття гвоздики. Всі інгредієнти скласти в каструлю (4 л) і залити холодною водою. Бульйон варити дві години на дрібному вогні, через годину посолити. Через 1,5 години з бульйону дістати цибулину, моркву і м'ясо.

Далі можна зайнятися заправкою. Моркву вимити, просушити і почистити. Нарізати тонкими брусочками або натерти на тертці. Лук очистити і нашаткувати дрібними кубікамі.Свеклу почистити і нарізати тонкими брусочками або натерти на тертці (краще, якщо з морквою вони будуть нарізані однаково). На сковороду налити трохи рослинного масла і добре розігріти. Лук обсмажити, додати буряк, моркву і тушкувати все під кришкою 20-25 хв. Потім додати томатну пасту і тушкувати ще 5-7 хв.

Поки тушкуються овочі, очистити і нарізати невеликими кубиками картоплю і капусту соломкою. Довести до кипіння бульйон, додати в нього м'ясо (вже очищене від кісточок), картоплю і капусту. Варити 20 хв, до готовності картоплі і додати вже готову заправку. Через 2-3 хвилини борщ можна зняти з вогню і дати йому дійти під кришкою ще хвилин 5-10. Перед подачею можна на смак додати сметану.

Смачного!

Інтернет-магазин товарів для саду та городу АГРО-Store © 2011-2024
Купити насіння, товари для будинку, саду та городу в Україні: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Запоріжжя. Доставка поштою. Карта сайту

Товар успішно доданий до кошика

До кошику Ок
Відправити Закрити